Eladó Hotel Szentendrén NAGYON jó áron - kiváló üzleti befektetés!

400 000 000 Ft

Képek / Videók
Megosztás
Leírás
  • Alapterület (m²): 3440
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Magánszemély

Szentendrén eladó egy 72 szobás szálloda, 3 konferencia teremmel, étteremmel, presszóval, konditerem helyiséggel és szaunával. Kiváló üzleti lehetőség, kedvező áron!

A szálloda "történelme": Az eredeti épület még az 1960-as években épült, majd a 80-as években került jelenlegi tulajdonosának birtokába. Akkor került felújításra, majd folyamatosan a kor igényeinek és szellemének megfelelően átalakításra.

Az új épületszárny 20 éve épült, és azért mondhatjuk újnak, mert a földszinti és a tetőtéri szintek lettek üzembe helyezve. Az új csatlakozó szárnyban kiépített további 15 (3x5) szerkezetkész lakóegység van, melyek jóval tágasabbak a már meglévőknél. Ez már az új tulajdonos álmai szerint kerülhet megvalósításra.

Jelen állapotában a 3 csillagos besorolású üzemképes szálloda, 50 kétágyas (zuhanyzós, tévés) szobával, három konferencia teremmel (80 -,40-, és 25 fős) teljes berendezéssel és felszereléssel rendelkezik. Ezen a szinten található még 7 tágasabb szoba is, mely pót ágyazható, így 3-4 fő számára is alkalmas lehet. Újonnan épült negyedik szinten található a két nagyobb méretű konferencia terem, melyet tágas, igényesen kialakított, díszített kupolás társalgó köti össze plusz egy kiszolgáló egységgel is ellátott.

Ötödik szint a tetőtér (padlástér) 200-250 m2, ahol további konferenciatermek, bálterem, irodák, ill. egyéb a szálloda működtetéséhez szükséges helyiségek alakíthatók ki. A szinteket lift köti össze, mely a földszinttől a tetőtérig közlekedik.

A szállodának kiválóan felszerelt konyhája van, 100 főt befogadó étterme, presszó része, és egy igazán különleges 200 főt befogadó rendezvény sátra, ami teljes közművel van ellátva. A gépészet a pinceterében helyezkedik el ahol a fűtést, ill. meleg vízellátást nyújtó három gázkazán, valamint az alternatív tartalékmegoldást kínáló meleg vizet biztosító elektromos bojler.

Az alagsorban található a kondicionáló terem helyiség, finn fagerendából épített szauna, férfi és női zuhannyal, WC-vel, és váró/pihenő teremmel.

A telek területe 5744 mm, 50-52 méter szélesség, 105-110 méter hosszúság, ebből a szállodaépület előtti és melletti sík területű kibetonozott rész a parkoló, 50 személygépkocsi, illetve buszok részére.

Az épület háta mögött egy folyamatosan emelkedő tág teraszos terület, ősfás park, található, melynek közepén világítással ellátott kőlépcső vezet a telek végéig. Kert végében van egy műemlék jellegű, kisméretű borospince, melynek alapterülete jól bővíthető.

Az épület teljes üzemképes gépészeti, tűzvédelmi infrastruktúrával és zárt láncú televíziós-videó rendszerrel rendelkezik. Az objektum további épületekkel is bővíthető, jelenlegi épület mögött, illetve mellette. Átalakítás esetén kiválóan alkalmas Termál Szállónak, oktatóbázisnak, akár idősek otthonának is. Érdeklődés esetén várom hívását, további értékes információkkal szolgálhatok Önnek.

Forgács Miklós
Skype: forgacs.miklos
Tel: +36709338145
miklosf@gmail.com

Kapcsolat a hirdetővel
  • Forgács MIklós

  • +36709338145

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szentendre

Ady Endre utca

Hasonló hirdetések
 
Kapcsolat a hirdetővel
  • Forgács MIklós

  • +36709338145

Mondd meg a hirdetőnek, hogy a Maxaprón találtad a hirdetést.


Elhelyezkedés
Szentendre

Ady Endre utca